Regels van de rating

 • HEEL SLECHT HEEL SLECHT
 • SLECHT SLECHT
 • GEMIDDELD GEMIDDELD
 • GOED GOED
 • HEEL GOED HEEL GOED

WORD ONZE EXPERT!

Evaluatieregels

 1. De gebruikers die de tickets op de website Travelfrom.nl hebben gekocht en die de vlucht hebben gedaan kunnen deelnemen aan het beoordelen van de luchtvaartmaatschappijen.
 2. De passagier kan de luchtvaartmaatschappij beoordelen op het volgende dag- na het voltooien van de vlucht op het laatste segment route.
 3. Een passagier kan alleen de luchtvaartmaatschappij beoordelen waarvan de diensten zijn gebruikt na het voltooien van de vlucht. Als de vlucht consequent door meerdere luchtvaartmaatschappijen werd uitgevoerd wordt dan het automatisch voorgesteld om de luchtvaartmaatschappij van elk segment te beoordelen.
 4. Een passagier die wenst te stemmen moet het nummer van zijn boeking (bestelling) op de website Travelfrom.nl opgeven. Als meerdere mensen op één boekingsnummer op de vlucht waren, het aantal van passagiers maakt niet uit, de luchtvaartmaatschappij slechts één keer kan beoordeld worden.
 5. De Passagier kan de luchtvaartmaatschappij beoordelen als hij de vaste klant van deze vervoerder is en het aantal van beoordelings moet gelijk zijn aan het aantal van door hem gemaakte vluchten. Daarnaast kan de beoordeling van de dienst verschillen van elke vlucht.
 6. De meeste parameters zijn verplicht voor beoordeling, de tweede helft kan beoordeld worden indien de Passagier dat nodig vindt. De passagier kan de beoordeling van verplichte indicatoren niet negeren. Stemgegevens kunnen niet worden opgeslagen en geaccepteerd indien bepaalde categorieën voor evaluatie ontbreken.
 7. U dient niet "blindelings" te beoordelen. Probeer zo goed mogelijk te onthouden en bepaal het niveau van elke gegevens op een 5-punts schaal. Hoe eerlijker de beoordelings zijn hoe nauwkeuriger en onbedrieglijk de waardering zal worden gemaakt.
 8. Voor grotere objectiviteit wordt het niet aanbevolen om alleen de beste of slechtste punten te geven.
 9. Na de waardering en het opslaan van de resultaten kan de gestemde passagier niet terugkeren om de punten te corrigeren.
 10. De luchtvaartmaatschappij wordt in de ranglijst weergegeven wanneer passagiers niet minder dan 200 parameters beoordelen.
 11. De Informatie over elke luchtvaartmaatschappij, de tickets waarvan voor vluchten op de site Travelfrom.nl kunnen gekocht worden, u kunt vinden door te zoeken naar een luchtvaartmaatschappij. Zoeken wordt uitgevoerd in het veld "Zoeken naar een luchtvaartmaatschappij" op naam van de luchtvaartmaatschappij of op de bijbehorende IATA-code.

Als u de luchtvaartmaatschappij hebt beoordeeld, de resultaten waren opgeslagen maar u ziet de luchtvaartmaatschappij niet in de ranglijst. Het betekent dat uw luchtvaartmaatschappij nog geen 1.700 passagierscijfers heeft bereikt. Zodra dit gebeurt, wordt de TOP-rating aangevuld met een nieuwe positie.

De beoordeling van de luchtvaartmaatschappijen van Travelfrom.nl is een onafhankelijke rating, die is gebaseerd op de beoordelingen van onze passagiers. Gegevens worden direct bijgewerkt na het nieuw aantal van de beoordelings.

Het hoofddoel van de rating is om de meest objectieve beoordeling van het werk van de luchtvaartmaatschappijen te krijgen, de tickets waarvan voor vluchten op de site Travelfrom.nl worden verkocht . Bij de beoordeling waarderen de passagiers het comfort van de luchtvaartmaatschappij eerlijk en objectief.

Bij deze beoordeling kunt u alle belangrijke criteria van het niveau van dienstverlening waarderen: de kwaliteit van check-in op vlucht, de kwaliteit van de dienstverlening aan boord, het comfort tijdens vlucht, bij instappen/uitstappen, bij check-in/ontvangen van bagage, bij het reizen met kinderen en andere posities. We zijn zeer attent op de wensen van passagiers en wij wijzigen de parameters als nieuwe vraagindicatoren verschijnen.

De taak van beoordeling – om onze klanten te helpen om de keuze van de luchtvaartmaatschappij bij het zoeken van tickets op de site Travelfrom.nl te bepalen.

Privacybeleid

 • verantwoordelijkheid voor passagiers en vertrouwelijkheid van de gegevens bij beoordeling van de activiteit van de luchtvaartmaatschappij.
 • Wij garanderen een volledige anonimiteit van de beoordeling. De punten die worden door een deelnemer gemaakt worden niet door een systeem gebonden aan zijn e-mailadres, IP-adres, reserveringen enz.
 • Als u vragen heeft over de beoordelingsregels of voorwaarden voor deelname, schrijf dan een e-mail naar: [email protected]. Geef de classificatie van de luchtvaartmaatschappijen op in de "Ranglijst van luchtvaartmaatschappijen".

  Eigendomsrechten

  © Alle beoordelingen van luchtvaartmaatschappijen op Travelfrom.nl zijn eigendom van Travelfrom.nl. Elk gebruik van de gegevens die op de Ranglijst staan is alleen mogelijk na overleg met Travelfrom.nl. Het volledig of gedeeltelijk kopiëren van gegevens, het publiceren van statistische informatie over de beoordeling van luchtvaartmaatschappijen in alle bronnen zonder toesteming van de wettelijke eigenaar is verboden!