Regels voor het schrijven van recensies

Regels voor het schrijven van recensies

Iedereen kan een reactie achterlaten over zijn vlucht in de sectie "Reсensies".

Recensies over luchtvaartmaatschappijen in het project De Beoordeling van luchtvaartmaatschappijen van Travelfrom.nl is een directe mogelijkheid om een contact met vertegenwordigers van luchtvaartmaatschappijen te krijgen. Uw commentaar en wensen zullen worden door vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappijen gelezen die geïnteresseerd in het verbeteren van kwaliteit van de dienstverlening zijn. Als u tijdens de vlucht een controversiële situatie heeft dan zullen de vertegenwoordigers van luchtvaartmaatschappij op uw verzoek worden geinformeerd en er wordt intern onderzoek uitgevoerd en u krijgt een bericht daarvan.

Hoe een beoordeling achterlaten?

 1. Kies een luchtvaartmaatschappij op de ranglijst.
 2. Klik op het tabblad "Recensies" – "Laat een reactie achter" – en schrijf een bericht!
 3. NIEUW! Deel uw vluchtfoto's – voeg foto's toe met een reactie!

De regels

 • Als U over een controversiële situatie schrijft die zich tijdens de vlucht heeft voorgedaan waarvoor een intern onderzoek in de luchtvaartmaatschappij en de reactie van zijn vertegenwoordigers vereist, geef dan uw boekingsnummer aan.
 • Met een reactie kunt u een aantal foto's plaatsen. Vereisten voor afbeeldingen: jpg / png / jpeg / gif formaat, bestandsgrootte tot 3Mb.
 • Toegevoegd reacties zijn op de site geplaatst na de spamcontrole en duurt van een paar minuten tot een dag. Als de reactie op de dag vrij is dan verschijnt het bericht op de site de volgende werkdag.
 • De reactie moet noodzakelijk betrekking hebben op de gekozen luchtvaartmaatschappij. Berichten over andere onderwerpen worden niet gepubliceerd.
 • Door een reactie op de site gaat de gebruiker automatisch akkoord met de regels van het aanbestedingscontract van Travelfrom.nl.
 • Als uw feedback aan de regels voldoet, verschijnt het wel zeker op de site. Als het als spam, reclame of als een andere verboden informatie wordt herkend dan behoudt de moderator van site het recht om geen reactie te publiceren.
 • Claimen voor ongepubliceerde recensies op de site worden niet geaccepteerd.
 • Gepubliceerde recensies en reacties over luchtvaartmaatschappijen zijn beschikbaar voor lezen en voor commentaar op de pagina "Informatie over luchtvaartmaatschappijen" – "Recensies".

Behoud van persoonsgegevens

Om een recensie te schrijven moet u een voornaam, achternaam en e-mailadres opgeven.
Contactgegevens zijn alleen vereist voor feedback van vertegenwoordigers van Travelfrom.nl of luchtvaartmaatschappijen, indien nodig.
Wij garanderen dat uw gegevens niet in de spam-mailing worden opgenomen. De e-mail van gebruiker wordt niet op de site weergegeven