Vind goedkope vluchten van Parijs naar Milaan

Vliegtickets / Parijs / Milaan / Parijs — Milaan

Goedkope vliegtickets op Parijs naar Milaan

Wilt u een vliegticket kopen op Parijs tot Milaan voor de laagste prijs? We vergelijken de prijzen van directe vluchten Parijs — Milaan en vluchten met overstap tussen 750 luchtvaartmaatschappijen en agentschappen. Waarom zou u uw tijd verspillen met zoeken, als er een gemakkelijkere mogelijkheid is om te profiteren van kortingen, promoties en uitverkoop via internet. Met behulp van een vluchtschema Parijs — Milaan, vindt u snel de gewenste vluchtoptie, vliegdagen en beschikbaarheid van tickets voor een specifieke datum.

Voor online winkelen of boeken, moet u slechts een paar punten kiezen: type vlucht, aantal passagiers, klasse en datum van vertrek en aankomst. Vervolgens ga naar online betalen. Klaar! U ontvangt een e-mail met uw bestelinformatie.

Prijs van vliegticket op Parijs -Milaan

Hoeveel kost een vliegticket naar Milaan van Parijs en hoe kunt u de vliegticket tegen een zeer voordelige prijs kopen? We hebben verschillende aanbevelingen gedaan uit de kalender met de beste prijzen van vliegtickets op deze route:

1) De prijzen zijn afhankelijk van de maand van vertrek. We adviseren u de eerste klasse en business class vooraf te boeken. Het kopen van een economy class moet u ook vooraf doen - voor 2-4 maanden.
2) Goedkoopste vliegtickets op PAR - MIL zijn beschikbaar op woensdag en donderdag. In de regel kosten ze meer in het weekend.
3) Het is winstgevender om vliegtickets gelijk in beide richtingen (retour) te kopen.

Nuttige informatie voordat u een reis boekt van Parijs naar Milaan.

Op onze service vindt u:

  • de afstand en de vliegduur (hoe lang is het vliegen van Parijs naar Milaan?)
  • welke luchtvaartmaatschappijen de rechtstreekse vluchten uitvoeren naar Milaan van Parijs
  • welke luchtvaartmaatschappijen hebben de goedkoopste vliegtickets van Parijs naar Milaan
  • hoe lang duurt de vlucht van Parijs naar Milaan
  • vanaf welke luchthavens kunt u naar Milaan van Parijs komen?

Op welke afstand is Parijs van Milaan?

Van de stad Parijs naar Milaan is 640 km.

Vanaf welke luchthavens worden de vluchten op de route Parijs - Milaan uitgevoerd?

In de stad Parijs: Beauvais Till, Charles De Gaulle, Le Bourget, Orly, Cergy-Pontois, Toussus Le Noble, Villacoublay, Vatry, Gare du Nord Rail Stn , Treinstation Massy TGV, Aerogare des Invalides, Montparnasse Bus Station, Arc de Triomphe Bus Station , Gare de L'Est Railway Station, Grootstedelijk gebied. In Milaan - Orio Al Serio, Linate, Malpensa, Rogoredo Railway Station, Porta Garibaldi Railway Station, Parma, Milan Central Railway Station, Cadorna railway station, Metropolitan Area.

De prijs van tickets per maand voor het jaar 2024

Ticketprijzen zijn flexibel en kunnen gewijzigd worden

Alle steden

U kunt geïnteresseerd raken in